Sayın Katılımcımız;

Öncelikle TFD32’ye göstermiş olduğunuz ilgili için teşekkür ederiz. Sizin kıymetli katılımınız bu etkinliğin amacına ulaşmasında önemli bir rol üstlenmektedir.

Bildiğiniz üzere kongremize bildiri ile başvuru 4 Temmuz 2016 tarihinde sonlanmıştır. Hakemlerin kontrolünün ardından tüm bildirilerin Onay / Red durumları 15 Temmuza kadar açıklanacak olup sistemden kendi bildirinizi takip edebilirsiniz.

Bundan sonraki süreçte sizin için önemli olabilecek hususlara dair anahtar noktaları aşağıda bulabilirsiniz.

Bodrumda görüşmek ümidiyle
TFD32 Organizasyon Komitesi

Türk Fizik Derneği 32. Uluslararası Fizik Kongresi katılım
ücretleri aşağıdaki tabloda bulunmaktadır.

– (*) : Herhangi bir iş yerinde çalışmayan, düzenli bir geliri olmayan kişileri ifade eder.

Örnek : YL veya Doktora Öğrencisi olan bir araştırma görevlisi 300 TL/400 TL ücretlerine tabidir. Çalışmayan öğrenci ücreti ödeyemez.

– Kayıt Ücretleri Dinleyici olarak katılanlar veya Bildiri ile katılan kişiler için aynıdır.

– Kayıt ücretine konaklama veya iaşe ücretleri dahil değildir.

– TFD hesabına yatırılan ücretlerin konu ne olursa olsun geri iadesi mümkün değildir.

– Ödemelerinizi EFT / Havale aracılığıyla yapabilirsiniz.

– Ödemeleriniz için tarafınıza fatura düzenlenecektir.

HESAP BİLGİLERİ

Hesap Adı : Türk Fizik Derneği İktisadi İşletmesi